Welkom om de website van Jean Geurts Multimediaproducties uit Sittard, het adres voor al uw videoproducties.

Terugkijken op …., een spetterend bedrijfsfeest, een prachtige huwelijksdag, de eerste Heilige Communie, een sportevenement, het vervaardigen van nieuwsitems, een wervelend theateroptreden. of een Videoclip. Cameraman Jean Geurts maakt van elke gebeurtenis een passende reportage.
Elke opdracht vormt voor mij een uitdaging die met veel plezier, creativiteit, en ervaring wordt uitgevoerd. Kwaliteit staat hier voorop.
In overleg met u wordt de werkwijze, de inhoud en de stijl van de reportage bepaald. Aandacht voor beeld én geluid met gebruikmaking van de modernste technieken voor registratie en montage is hierbij vanzelfsprekend, evenals gepaste ingetogen aanwezigheid tijdens de registratie.
 

Mijn doel is u als opdrachtgever de mogelijkheid te geven terug te kunnen kijken op die gebeurtenis, en het daarbij zo intens mogelijk in de juiste sfeertekening opnieuw te beleven. Ook vele jaren later!

U kunt bij mij ook terecht voor omzetten van analoge beeld en geluidsdragers naar  DVD en CD.

Het nakomen van afspraken, het leveren van kwaliteit en service zijn zaken die bij de uitvoering en levering van elke opdracht voorop staan. Mijn werk is uw herinnering.